BIBLIOTEKA KUĆE LJUDSKIH PRAVA I DEMOKRATIJE

0

Procedura za korišćenje biblioteke Kuće ljudskih prava i demokratije

Ko može da koristi prostor?

Prostor biblioteke Kuće ljudskih prava i demokratije dostupan je na korišćenje svim udruženjima građana, fondacijama, sindikatima i aktivnim neformalnim grupama koje imaju za cilj razvoj demokratije i građanske participacije, a koje ne narušavaju ljudska prava. Takođe, korisnici/e prostora mogu biti i druge zainteresovane strane, nacionalne i lokalne vlasti i njihove institucije, mediji i donatori, ukoliko su njihove aktivnosti vezane za udruženja građana ili za za okruženje u kome udruženja deluju.

 Koje su karakteristike prostora?

Biblioteka je na raspolaganju od ponedeljka do petka u vremenskom intervalu od 09h-17h, a izuzetno, ukoliko je neophodno, mreže organizacija i koalicije mogu koristiti prostor i vikendom.

Opis biblioteke:
– Kvadratura 61 m2
– Klimatizovan prostor
– 4 stola i više (u skladu sa dogovorom i raspoloživošću)
– 20 stolica i više (u skladu sa dogovorom i raspoloživošću)
– Toalet
– Mala kuhinja

Prostor je se nalazi na prizemlju i potpuno je dostupan osobama koje koriste kolica.

 Kako rezervisati prostor?

Zahtev za korišćenje biblioteke je potrebno popuniti i poslati na mail biblioteka@kucaljudskihprava.rs. Zahtev možete preuzeti na ovde.

U roku od 24h od trenutka slanja zahteva korisnik/ca dobija povratne informacije o dostupnosti biblioteke u traženom terminu. U slučaju da je bibilioteka u traženom terminu zauzeta, osoba koja je poslala zahtev dobija podatke o prvom slobodnom terminu u odnosu na traženi termin.

 Koje su obaveze korisnika/ca prostora?

Prostor treba ostaviti u istom stanju kakav je bio pre korišćenja. U suprotnom, korisnik/ca ima obavezu da nadoknadi štetu i gubi pravo na dalje korišćenje prostora.

 Ostale informacije

U slučaju da imate bilo kakvih pitanja vezanih za korišćenje prostora, možete nas kontaktirati na mail biblioteka@kucaljudskihprava.rs

 

Share.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.