Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Okrugli sto „Tehnički sporazumi i saradnja Beograda i Prištine – energetika, trgovina, regionalni razvoj“ Novi Pazar

03/10/2019 @ 12:45 - 16:00

U ime Grupe za zagovaranje javnih politika Kosovo – Srbija, Komitet pravnika za ljudska prava YUCOM ima zadovoljstvo da Vas pozove na okrugli sto „Tehnički sporazumi i saradnja Beograda i Prištine – energetika, trgovina, regionalni razvoj“, koji će se održati u četvrtak, 03. oktobra 2019. godine, u Novom Pazaru.

Okrugli sto se organizuje u okviru projekta Promocija i predstavljanje prednosti dijaloga Beograda i Prištine pod okriljem Evropske Unije, koji je podržan od Evropske unije. Glavni cilj projekta je da se kroz brojne komunikacione i informativne aktivnosti, šira javnost detaljnije upozna sa prednostima i rezultatima tehničkog dijaloga o normalizaciji odnosa između Beograda i Prištine.

Bliskom saradnjom, svojim angažovanjem i inovativnim aktivnostima kroz projekat partnerske organizacije, koje činu Grupu za zagovaranje (četiri organizacije civilnog društva iz Srbije i četiri
organizacije civilnog društva sa Kosova: Grupa za istraživanje politika Balkana (BPRG), Demokratija za razvoj (D4D), Kosovski centar za studije bezbednosti (KCSS) i NVO AKTIV, Beogradski fond za političku izuzetnost (BFPE), Evropski pokret u Srbiji (EPuS), Beogradski centar za bezbednosnu politiku (BCBP) i Komitet pravnika za ljudska prava (YUCOM)) pružaju
podršku u unapređivanju predstavljanja dijaloga javnosti.

U prilogu Vam dostavljamo finalnu agendu događaja i ukoliko date teme prepoznajete kao fokus svog rada pozivamo Vas da se prijavite i budete aktivni učesnik na okruglom stolu u Novom Pazaru.

Za sva dodatna pitanja budite slobodni da nas kontaktirate, a Vašu prijavu ili prijavu učešća predstavnika Vaše organizacije/institucije/kompanije možete da pošaljete elektronskim putem do utorka, 01. oktobra 2019. godine, do kraja radnog vremena na office@yucom.org.rs ili potvrdite na broj telefona 011 33 44 235.

Preuzmite Pozivno pismo

Preuzmite Agendu

Details

Date:
03/10/2019
Time:
12:45 - 16:00

Organizer

Komitet pravnika za ljudska prava
Phone:
0113344235
Website:
https://www.yucom.org.rs/

Venue

Hotel Tadž
Rifata Burdževića 79
Novi Pazar, 36300 Serbia
+ Google Map