Vesti

Narodna skupština Republike Srbije: Predsednik odbora za predstavke i predloge razgovarao sa predstavnicima YUCOM - a i fondacije HBS (10.06.2010.)Председник Одбора за представке и предлоге Саша Дујовић у наставку низа сусрета са представницима регулаторних тела, које бира Народна скупштина Републике Србије и невладиним организацијама, данас је разговарао са представницима невладиних организација ЈУКОМ и Фондација ХБС. Испред организације ЈУКОМ на састанку су присуствовали Катарина Јозић, Милан Антонијевић и Хана Ћопић, а Фондацију ХБС је представљао Волфганг Клоц испред регионалне канцеларије за Југоисточну Европу.

Председник Одбора Дујовић упознао је присутне госте са планом рада и активностима Одбора. Он је истакао да ће се у будућем раду интензивирати рад Одбора и на локалном нивоу, како у општинама, тако и по градовима широм Србије. Циљ и приоритет Одбора за представке и предлоге биће рад са грађанима у свим деловима наше земље, додао је Дујовић.

Током састанка, присутни су се сложили да је неопходна сарадња између Народне скупштине и невладиних организација, како би се свим грађанима Србије обезбедио ефикасан и благовремени поступак по преставкама и предлозима, које се упућују на адресу Народне скупштине.Lawyers Committee for Human Rights (YUCOM)

Kneza Miloša 4, 11000 Belgrade, Serbia
Phone:(+ 381 11) 33-444-25; 33-44-235
office@yucom.org.rs

Copyright © YUCOM 1997 - 2019