Vesti

Direktor Komiteta pravnika za ljudska prava Milan Antonijević za dnevni list Danas o hapšenju Anonimusa (14.03.2012.)U tekstu se između ostalog navodi:
"Sa druge strane, Milan Antonijevic, direktor Komiteta pravnika za Ijudska prava gradjana, kaze za nas list da tuzilastvo ovom vescu zeli da dokaze da le efikasno i da radi svoj posao, iako to nekada i nije bas tako.
- Zaista je cudno da tuzilastvo sa ovom vescu izlazi bas u danu kada je zbog zastarelosti predmeta Marko Milosevic oslobodjen odgovornosti za prebijanje nekadasnjih Otporasa u Pozarevcu 2000. godine. Koliko mi ie poznato Anonimusi nisu unistili podatke institucija cije su napade obarali, a recimo nama je pre deset meseci sajt bio hakovan i unisteni svi podaci, a samo smo jednu izjavu dali i nista drugo nije uradeno povodom tog slucaja. Tuzilastvo preko ovog slucaja hvali nekoga ko je vlastima i gradjanima upucivao opste poruke nezadovoljstva, a ne razmislja o drugim stvarima koje godinama cekaju u fiokama, napominje Antonijevic."Lawyers Committee for Human Rights (YUCOM)

Kneza Miloša 4, 11000 Belgrade, Serbia
Phone:(+ 381 11) 33-444-25; 33-44-235
office@yucom.org.rs

Copyright © YUCOM 1997 - 2019