Vesti

Intervju sa Kristinom Todorović, advokatom YUCOM-a, o pružanju besplatne pravne pomoći od strane YUCOM-ovog pravnog tima objavljen na naslovnoj strani novog web portala (03.04.2012.)U okviru programa "Zajednička inicijativa za socijalno-ekonomska prava" pokrenut je projekat "Dostojanstven rad za svakog" koji sprovodi šest organizacija civilnog društva, a finansijski podržava USAID preko Instituta za održive zajednice, a dana 3.4.2012. u Domu omladine Beograda zvanično je pokrenut i web portal "Crno na belo".

Cilj projekta je da se podizanjem svesti i znanja u domaćoj javnosti i povezivanjem građana i svih važnih aktera stvori široka podrška za agendu dostojanstvenog rada kao jednog od važnih uslova za društveno-ekonomski razvoj u Srbiji.

Glavni deo projekta čini kampanja za dostojanstven rad u Srbiji pod nazivom "Crno na belo - Zajedno smo glasniji". Kampanjom partnerske organizacije nastoje da motivišu i podstaknu građane da se, kroz mreže podrške i konkretne akcije, glasnije bore za poštovanje svojih prava u sferi rada.

Ceo intervju možete pročitati na www.crnonabelo.comLawyers Committee for Human Rights (YUCOM)

Kneza Miloša 4, 11000 Belgrade, Serbia
Phone:(+ 381 11) 33-444-25; 33-44-235
office@yucom.org.rs

Copyright © YUCOM 1997 - 2019