Vesti

KORAK, trening u Novom SaduKoalicija za ravnopravnost KORAK nastavlja aktivnosti na umrežavanju civilnog društva u promovisanju ravnopravnosti i tolerancije i suzbijanju diskriminacije u Srbiji, Crnoj Gori i na Kosovu.

Nakon predstavljanja aktivnosti početkom 2013. godine širom Srbije, Crne Gore i Kosova, KORAK organizuje u Novom Sadu trening - seminar za aktiviste i aktivistkinje uključene u rad civilnog sektora i one koji žele da se uključe u aktivizam za zaštitu ljudskih prava i promovisanje tolerancije i ravnopravnosti.

Trening ćemo održati u prostorijama Nezavisnog društva novinara Vojvodine (ul. Zmaj Jovina 3/1), u četvrtak 18. jula 2013. godine.

Nakon treninga će aktivisti i aktivistkinje posedovati dodatna znanja o pravnom okviru, statistici i odgovoru pravosuđa u oblasti zaštite od diskriminacije i ostvarivanju osnovnih ljudskih prava u Srbiji, posebno sa aspekta ravnopravnosti polova i suzbijanja diskriminacije seksualnih manjina.

U prilogu ćete pronaći pozivno pismo sa agendom za ovaj događaj.


Molimo Vas da ovaj poziv prosledite mladim ljudima iz Novog Sada koji žele da se uključe u aktivizam za promociju ravnopravnosti i tolerancije i zaštitu ljudskih prava.

Srdačan pozdrav i vidimo se na treningu,

Koalicija za ravnopravnost KORAK

Pozivno pismo sa agendomLawyers Committee for Human Rights (YUCOM)

Kneza Miloša 4, 11000 Belgrade, Serbia
Phone:(+ 381 11) 33-444-25; 33-44-235
office@yucom.org.rs

Copyright © YUCOM 1997 - 2019