“Briselski dijalog – Uticaj tehničkih sporazuma na vladavinu prava i bezbednost u postupku normalizacije odnosa Beograda i Prištine“

0
Komitet pravnika za ljudska prava YUCOM, u ime Grupe za zagovaranje javnih politika Kosovo – Srbija, ima zadovoljstvo da Vas pozove na seminar “Briselski dijalog – Uticaj tehničkih sporazuma na vladavinu prava i bezbednost u postupku normalizacije odnosa Beograda i Prištine“. Seminar se organizuje u okviru projekta Podrška promociji dijaloga Beograda i Prištine pod okriljem EU, koji je podržan od Evropske unije.
Seminar će okupiti predstavnike medija i civilnog društva koji rade u Srbiji i na Kosovu, u cilju njihovog direktnog uključivanja u praćenje dogovorenih sporazuma u okviru tehničkog dijaloga Beograda i Prištine i informisanja kako oni utiču na građane i kakve posledice ostavljaju po vladavinu  prava, bezbednost i regionalno povezivanje.
Molimo Vas da učešće novinara/ke ili predstavnika/ce iz Vaše redakcije / organizacije prijavite ne kasnije od 10. juna 2019. godine putem e-mail-a na office@yucom.org.rs (ime, prezime, redakcija/organizacija) ili putem sledećeg linka.
Share.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.