Konferencija – „Izazovi pružanja besplatne pravne pomoći i mehanizmi borbe protiv zločina iz mržnje”

0

Komitet pravnika za ljudska prava – YUCOM Vas poziva na završnu godišnju konferenciju „Izazovi pružanja besplatne pravne pomoći i mehanizmi borbe protiv zločina iz mržnje” koja će se održati u Medija centru Beograd (Terazije 3, Velika sala, II sprat) u četvrtak 18. decembra sa početkom u 12h.

Na konferenciji će biti predstavljene aktivnosti i rezultati YUCOM-a na unapređenju zaštite ljudskih prava u Srbiji u 2014. godini. Imajući u vidu ovogodišnji fokus na temama koje se odnose na pristup građana/ki pravdi, problemima i izazovima u borbi protiv zločina iz mržnje, panelisti će predstaviti iskustva i izazove pravnog zastupanja u 2014. godini, posebno u vezi sa neefikasnim odgovorom sistema na slučajeve povreda ljudskih prava.

Pored toga, na konferenciji biće predstavljen i godišnji izveštaj o radu Komiteta pravnika za ljudska prava za 2014. godinu.

Na konferenciji će biti obezbeđen simultani prevod.

Konferencija je organizovana uz podršku Civil Rights Defenders i Ambasade SR Nemačke u Srbiji. Molimo Vas da potvrdite svoje učešće na office@yucom.org.rs do srede 17. decembra 2014. godine. Sve dodatne informacije možete dobiti u Komitetu pravnika za ljudska prava – YUCOM na 011/3344425.

U priligu Vam dostavljamo pozivno pismo i draft agende.

Preuzmite Pozivno pismo

Share.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.