Konferencija “Solidarno za prava svih: Predstavljanje izveštaja o napadima na branitelje ljudskih prava u Srbiji 2022”

0

Komitet pravnika za ljudska prava YUCOM, zajedno sa partnerima Beogradskim centrom za bezbednosnu politiku (BCBP) i Udruženjem Narodni parlament, ljubazno Vas poziva na konferenciju povodom predstavljanja trećeg Izveštaja o napadima na branitelje ljudskih prava u Srbiji za 2022. godinu na događaj hibridnog formata 15. decembra 2022. u 12 časova u Saint Ten hotelu, ul. Svetog Save 10/ili online putem Zoom platforme. Konferencija se održava uz podršku Delegacije Evropske unije u Srbiji.

Zvanični jezik konferencije su srpski i engleski, uz obezbeđen simultani prevod. Događaj će se prenositi onlajn, ali želimo da okupimo određen broj relelvantnih učesnika pa vas pozivamo na mesto održavanja. Izveštaj biti dostupan nakon događaja, dok će Vam Agenda biti dostavljena naredne nedelje.

Vašu prijavu ili prijavu učešća predstavnika Vaše institucije/organizije možete da pošaljete elektronskim putem do utorka, 13. decembra do 15 časova na office@yucom.org.rs ili potvrdite na broj telefona 011 33 44 235. Nadamo se da ćete se odazvati pozivu i prisustvovati događaju, a ukoliko niste u prilici da prisustvujete možemo da Vam pošaljemo link za praćenje događaja putem Zoom platforme.

Preuzmite Pozivno pismo i Agendu

Share.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.