Okrugli sto „Tehnički sporazumi i saradnja Beograda i Prištine – energetika, trgovina, regionalni razvoj“ Novi Pazar

0

U ime Grupe za zagovaranje javnih politika Kosovo – Srbija, Komitet pravnika za ljudska prava YUCOM ima zadovoljstvo da Vas pozove na okrugli sto „Tehnički sporazumi i saradnja Beograda i Prištine – energetika, trgovina, regionalni razvoj“, koji će se održati u četvrtak, 03. oktobra 2019. godine, u Novom Pazaru.

Okrugli sto se organizuje u okviru projekta Promocija i predstavljanje prednosti dijaloga Beograda i Prištine pod okriljem Evropske Unije, koji je podržan od Evropske unije. Glavni cilj projekta je da se kroz brojne komunikacione i informativne aktivnosti, šira javnost detaljnije upozna sa prednostima i rezultatima tehničkog dijaloga o normalizaciji odnosa između Beograda i Prištine.

Bliskom saradnjom, svojim angažovanjem i inovativnim aktivnostima kroz projekat partnerske organizacije, koje činu Grupu za zagovaranje (četiri organizacije civilnog društva iz Srbije i četiri
organizacije civilnog društva sa Kosova: Grupa za istraživanje politika Balkana (BPRG), Demokratija za razvoj (D4D), Kosovski centar za studije bezbednosti (KCSS) i NVO AKTIV, Beogradski fond za političku izuzetnost (BFPE), Evropski pokret u Srbiji (EPuS), Beogradski centar za bezbednosnu politiku (BCBP) i Komitet pravnika za ljudska prava (YUCOM)) pružaju
podršku u unapređivanju predstavljanja dijaloga javnosti.

U prilogu Vam dostavljamo finalnu agendu događaja i ukoliko date teme prepoznajete kao fokus svog rada pozivamo Vas da se prijavite i budete aktivni učesnik na okruglom stolu u Novom Pazaru.

Za sva dodatna pitanja budite slobodni da nas kontaktirate, a Vašu prijavu ili prijavu učešća predstavnika Vaše organizacije/institucije/kompanije možete da pošaljete elektronskim putem do utorka, 01. oktobra 2019. godine, do kraja radnog vremena na office@yucom.org.rs ili potvrdite na broj telefona 011 33 44 235.

Preuzmite Pozivno pismo

Preuzmite Agendu

Share.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.