Otvorena sednica RG NKEU za Poglavlje 23 posvećenu Predlogu Zakona o besplatnoj pravnoj pomoći i Predlogu zakona o zaštiti podataka o ličnosti

0

Radna grupNacionalnog konventa o Evropskoj uniji za Poglavlje 23 održala je 1. novembra 2018. godine otvorenu sednicu posvećenu Predlogu Zakona o besplatnoj pravnoj pomoći i Predlogu zakona o zaštiti podataka o ličnostiPrva sesija bila je posvećena Predlogu Zakona o besplatnoj pravnoj pomoći na koji se čeka već punih dvanaest godina, a koji je izuzetno važan zbog pristupa pravdi za najugroženije sugrađane. Druga sesija posvećena je Predlogu Zakono zaštiti podataka ličnosti, smatrajući da je u isti u interesu svih građana Srbije, ali konkretno i Republike Srbije, kako bi se obezbedilo adekvatno uživanje ovog prava.

 
Izveštaj sa zaključcima i preporukama sa otvorene sednice Radne grupe Nacionalnog konventa o Evropskoj uniji za Poglavlje 23 posvećene Predlogu Zakona o besplatnoj pravnoj pomoći i Predlogu zakona o zaštiti podataka o ličnosti možete pronaći OVDE.”
Share.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.