“Položaj oštećenih (žrtava) u krivičnom postupku u Republici Srbiji”,

0

Veliko nam je zadovoljstvo da vas pozovemo da uzmete učešće u okruglom stolu

“Položaj oštećenih (žrtava) u krivičnom postupku u Republici Srbiji”,

koji se organizuje u okviru implementacije projekta “Oštećeni (žrtve) u krivičnom postupku”, koji finansira Balkanski fond za demokratiju (Balkan Trust for Democracy).

Komitet pravnika za ljudska prava, kao koordinator radne grupe za praćenje sprovođenja Akcionog plana za Poglavlje 23, organizuje okrugli sto u cilju poboljšanja položaja žrtve u našem zakonodavstvu, a koje je kao takvo predviđeno u okviru poglavlja 23 pristupnih pregovora sa Evropskom unijom.

Okrugli sto će se održati u sredu, 01.02.2017.godine, sa početkom u 11h, u zgradi Narodne skupštine u Kralja Milana 14, u Beogradu.

Učesnici okruglog stola će biti sudije, tužioci, predstavnici odbora Narodne skupštine, predstavnici nezavisnih institucija, nevladinih organizacija, medija i stručne javnosti.

Nadamo se da ćete biti u mogućnosti da učestvujete i doprinesete što boljoj diskusiji, a time i pomognete sastavljanju preporuka za unapređenje položaja žrtve u krivičnom zakonodavstvu u Republici Srbiji.

Molimo vas da imate na umu da je broj učesnika ograničen, kao i da je zbog bezbednosnih razloga neophodno da nam svoje prisustvo potvrdite najkasnije do utorka 31.01.2017.godine do 15h, na office@yucom.org.rs ili putem telefona +381113344425.

Preuzmite Pozivno pismo

Preuzmi Agendu

Share.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.