Poziv na konferenciju Borba protiv diskriminacije u obrazovnom sistemu

0

Komitet pravnika za ljudska prava – YUCOM je uspešno realizovao projekat Jednaka prava u obrazovnom sistemu Srbije, koji je finansiralo Ministarstvo spoljnih poslova Holandije.

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da prisustvujete predstavljanju rezultata ovog projekta na završnoj konfereniciji 17. septembra 2015. u Velikoj sali u Medija centru.

U okviru projekta održani su seminari za učenike srednjih škola, kao i seminari za nastavnike i stručne saradnike. YUCOM je izdao dopunjeno izdanje dva priručnika o borbi protiv diskriminacije. Priručnik Diskirminacija? Ne u mojoj školi! Jedna škola za sve! namenjen srednjoškolcima, roditeljima i široj javnosti, kao i priručnik Borba protiv diskriminacije u obrazovnom sistemu namenjen nastavnicima i stručnim saradnicima.
Takođe, na konferenciji će biti predstavljen sajt Istopolna orijentacija u srednjoškolskim udženicima.

Pozivamo Vas da prisustvujete završnoj konferenciji u četvrtak, 17. septembra 2015. godine, u  Velikoj sali Medija centra s početkom u 12 časova.

Simultani prevod je obezbeđen.

Molimo Vas da svoje prisustvo potvrdite do srede, 16. septembra, na office@yucom.org.rs ili telefonom na +381 11 33444425.

U prilogu Vam dostavljamo Pozivno pismo i Agendu konferencije.

Share.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.