VODIČ KROZ PRIVREDNO-KAZNENE POSTUPKE: prekršaji i privredni prestupi

0

Cilj Vodiča je da upozna mikro, mala i srednja preduzeća sa sudskim procesima i pruži odgovore na pitanja koja mikro, mala i srednja preduzeća mogu imati pre nego što se obrate sudu u vezi sa prekršajima i privrednim prestupima, omogućujući im da realnije i sveobuhvatnije razumeju sudske procese pre nego što dospeju u postupak.

Vodič sadrži osnovne informacije o postupcima pred prekršajnim i privrednim sudom u Srbiji; podatke o troškovima sudskih postupaka; ključne informacije i smernice i relevantne šablone. Sadržaj Vodiča i obrađene teme definisani su na osnovu širokih konsultacija s predstavnicima poslovne i pravne zajednice i potrebama šire ciljne publike. Vodič se ne bavi svim temama koje bi mogle biti zanimljive nekim mikro, malim i srednjim preduzećima.

Uključivanje dodatnih tema će se razmotriti u budućem periodu imajući u vidu potrebe ciljne publike. Vodič koristi jednostavan pravni jezik i pisan je kolokvijalnim stilom, obraćajući se mikro, malim i srednjim preduzećima ukoliko se nađu u pred privrednim i prekršajnim sudom.

Preuzimanje

Share.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.